22 Kas 2012 #1 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56
22 Kas 2012 #2 memo_16 Bilgi Girilmemiş araç birden mi harekete geçiyor yoksa önceki hızlanma kısmını kesmişler mi videodan ? onu anlamadım
22 Kas 2012 #3 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Böylesini görmemiştim, aşırı sağlam harbi
22 Kas 2012 #4 mesut tuna Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1,196 Tepkime puanı 0 Puanları 0 memo_16' Alıntı: araç birden mi harekete geçiyor yoksa önceki hızlanma kısmını kesmişler mi videodan ? onu anlamadım Genişletmek için tıkla ... Sanki çarpmadan önce yavaş çekimden hızlıya geçiyor.
memo_16' Alıntı: araç birden mi harekete geçiyor yoksa önceki hızlanma kısmını kesmişler mi videodan ? onu anlamadım Genişletmek için tıkla ... Sanki çarpmadan önce yavaş çekimden hızlıya geçiyor.
22 Kas 2012 #5 memo_16 Bilgi Girilmemiş mesut tuna' Alıntı: Sanki çarpmadan önce yavaş çekimden hızlıya geçiyor. Genişletmek için tıkla ... evet bişey var sanki orda ama çözemedim neyse ne bizim renaultlar daha sağlam
mesut tuna' Alıntı: Sanki çarpmadan önce yavaş çekimden hızlıya geçiyor. Genişletmek için tıkla ... evet bişey var sanki orda ama çözemedim neyse ne bizim renaultlar daha sağlam
22 Kas 2012 #6 mesut tuna Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1,196 Tepkime puanı 0 Puanları 0 memo_16' Alıntı: evet bişey var sanki orda ama çözemedim neyse ne bizim renaultlar daha sağlam Genişletmek için tıkla ... Çok doğru dedin, 1 lambo fiyatına 25-30 tane clio4 alırsın. Bozulduğu yerde bırak devamı var nasıl olsa allah bereket versin
memo_16' Alıntı: evet bişey var sanki orda ama çözemedim neyse ne bizim renaultlar daha sağlam Genişletmek için tıkla ... Çok doğru dedin, 1 lambo fiyatına 25-30 tane clio4 alırsın. Bozulduğu yerde bırak devamı var nasıl olsa allah bereket versin
22 Kas 2012 #7 memo_16 Bilgi Girilmemiş mesut tuna' Alıntı: Çok doğru dedin, 1 lambo fiyatına 25-30 tane clio4 alırsın. Bozulduğu yerde bırak devamı var nasıl olsa allah bereket versin Genişletmek için tıkla ... yok abi ben onuda bırakmam kıyamam ya clio 4 bu boru değil
mesut tuna' Alıntı: Çok doğru dedin, 1 lambo fiyatına 25-30 tane clio4 alırsın. Bozulduğu yerde bırak devamı var nasıl olsa allah bereket versin Genişletmek için tıkla ... yok abi ben onuda bırakmam kıyamam ya clio 4 bu boru değil
22 Kas 2012 #8 mesut tuna Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1,196 Tepkime puanı 0 Puanları 0 memo_16' Alıntı: yok abi ben onuda bırakmam kıyamam ya clio 4 bu boru değil Genişletmek için tıkla ... Düşündüğün şeye bak. 30 tane clio4 var sen daha Hilton'a, Sheraton'a yemeğe gidip aracının birini bahşiş diye bırakıcan beyaahehehehe
memo_16' Alıntı: yok abi ben onuda bırakmam kıyamam ya clio 4 bu boru değil Genişletmek için tıkla ... Düşündüğün şeye bak. 30 tane clio4 var sen daha Hilton'a, Sheraton'a yemeğe gidip aracının birini bahşiş diye bırakıcan beyaahehehehe
22 Kas 2012 #9 memo_16 Bilgi Girilmemiş mesut tuna' Alıntı: Düşündüğün şeye bak. 30 tane clio4 var sen daha Hilton'a, Sheraton'a yemeğe gidip aracının birini bahşiş diye bırakıcan beyaahehehehe Genişletmek için tıkla ... o kadar paramız olsun ona o zaman bakarız Mesut abi ama şu anda bişey diyemem
mesut tuna' Alıntı: Düşündüğün şeye bak. 30 tane clio4 var sen daha Hilton'a, Sheraton'a yemeğe gidip aracının birini bahşiş diye bırakıcan beyaahehehehe Genişletmek için tıkla ... o kadar paramız olsun ona o zaman bakarız Mesut abi ama şu anda bişey diyemem