Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte o yüzden birden fazla fikir alın derim ben size. iyi niyetli ve iyi bir ustaya sormak lazım. lastik sök tak zamanı iç tarafa gelecek şekilde takar yoluma bakarım ben olsan. sıkıntı olur diyecek usta azdır o lastiğe. ve değişim yaparsanız lastiğinizi asla bırakmayın satmak için size değişin diyebilecek kendisine usta diyen kişiler tanıyorum.İsmail bey ben de aynı şekilde düşündüm fakat ilk defa başıma geldiğinden ustaya gidip soracağım. Risk almaya değmez derse direkt değiştirmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim cevabınız için.
sürekli aklınızda soru işareti olarak kalıcağına iyi yapmışsınız içiniz rahat binersinizKord bezi görünüyordu ince de olsa ayrıca ön lastik de aynı şekilde yırtılmış. Kaldırıma çıkarken oldu ama ayrıca çivi de vardı tabanda. O yüzden 2 adet michelin primacy 3 ile değiştirdim. Yenileri öne taktık ama eskiler de eski sayılmaz 10.000 kmde. İlk sorduğum 2 michelin bayi yarın gelir diyince kozyatağı cfs eski speedynin yerine gittim. Orada farklı marka sorun yaratmaz michelin 2018 üretimliler nisanda gelecek ayrıca balatalar da aşınmış diyince güvenemedim. Kozyatağı samur michelinden 2 tane aynısından buldum toplam 1250 lira tuttu. Arayan olursa örnek olur. Çıkanları yedek olarak alayım diye de düşündüm ama beklemesi zarar veriyor diye duydum. Bilgisizliktn ve düşüncesizlikten verdim gitti eskileri ama en azından için rahat ettim risk ile sürmek çok kötü bir durum. Herkese yorumları için teşekkür ederim.