Latitude 2014 Ocak Fiyat Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
[TABLE="class: price-titles, width: 575"]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Araçlar[/TD]
[TD="class: price-col, bgcolor: transparent, align: center"]2014 Model Tavsiye Edilen Anahtar Teslimi Liste Fiyatı[/TD]
[TD="class: price-col, bgcolor: transparent, align: center"]2013 Model Tavsiye Edilen Anahtar Teslimi Liste Fiyatı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 575"]
[TR]
[TD]Yeni Latitude Expression 1.5 dCi 110 bg
[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]69.550 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]65.050 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Yeni Latitude Expression 1.5 dCi 110 bg EDC
[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]78.750 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]73.250 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Yeni Latitude Privilege 1.5 dCi 110 bg
[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]74.700 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]70.200 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Yeni Latitude Privilege 1.5 dCi 110 bg EDC
[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]83.950 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]78.450 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Yeni Latitude Executive 1.5 dCi 110 bg
[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]84.050 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]79.550 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Yeni Latitude Executive 1.5 dCi 110 bg EDC
[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]93.250 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]87.750 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Yeni Latitude Executive 2.0 dCi 175 bg BVA
[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]123.850 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]113.350 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok iyi prim yaptı bu araba kaçırdım üzülüyorum.. sıfırı geçen yıl başında 56 bin tl di boş modeli. Nasıl oluyor demiştim hatta arkadaşlarla konuşurken ikinci eli de 2012 modeller fln 44-45 bine bulunabiliyordu temiz düşük km de ve baz versiyonları.. şimdi bakıyorum ikinci elide 50 bin üzerine çıktı 2011-2012 düzgün araçların.. aynada görünce hoşuma gitmeye başladı bu araçlar.. beyazı da güzel duruyor farklı bir beyaz

63 bin liraydı 2013 modeli sedefli beyaz deniliyor galiba o renkten expression u ama aracı alalı 1 hafta olmuştu malesef iş işten geçmişti :(

123 bin mi yazıyor orda ben mi yanlış görüyorum :)

doğru görüyorsun :D ben de o kadar para vermem gider audi a4 ün 2.0 tdi sini alırım veyahut mercedes :eyv
memur maaşlarına bu kadar zam gelmiyor bu ülkede :) 123 bin liraya neler alınır neler abi tamam latitude kötü araba değil çok da ii ama bi mercedes bmw falan deyince daha hoş gelio kulağa sanki :)

memur maaşlarına bu kadar zam gelmiyor bu ülkede :) 123 bin liraya neler alınır neler abi tamam latitude kötü araba değil çok da ii ama bi mercedes bmw falan deyince daha hoş gelio kulağa sanki :)

adı yeter yahu :D yine şanslı sayılırız okuduk bir meslek aldık elimize çok şükür bunun asgari ücretle geçinenleri var :(

adı yeter yahu :D yine şanslı sayılırız okuduk bir meslek aldık elimize çok şükür bunun asgari ücretle geçinenleri var :(
konu mındar olmasın abi ama haklısın.şükür halimize ve allah yardım etsin o insanlara da geçim kolaylığı versin ne diyelim hayat şartları ağır :berbat :(

bencede cok para ben yaklaşık 1 ay once Latitude Executive 1.5 dCi 110 bg modelını aldım sedef beyaz cam tavan prestıj paketı almadım ama 78 bın tl ye ben 2 el audı ıstıyordum ama 2.0 tdı vergısı yakıtı bakımı vs.vs. daha pahallıya gelecektı sonra da latıtude yoneldım ve aldım artık 3-5 yıl bununla ıdare edecegiz ama güzel bir arabaymış alanlaara ve alacaklara şimdiden hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

Geri