Arkadaşlar bugun hava güzeldi aracın temizliğiyle geçirdim vaktimi birazcık masaj yaptım aracın kaportasına
Bir güzel yıkadıkdan sonra iç kaporta keçesi sarkıyo pislik dökülüyodu onu çıkarıp kaportayı temizledim yarında kaput izolasyonu yapıcam kısmet olursa .
Velhasılkelam plaka lambaları sarı kalmasın dedim aklımda vardıda üşeniyodum elimdeki ledi yine değerlendirerek plakalık lambalarını değiştirdim bir kaç fotoğraf aldım yapım sırasında sizlerle paylaşıyorum . Sonuç olarak tatminkar ve farkedilir bir değişiklik demek istiyorum
Tavan lambalarıda aklımda var fakat gün ışığı yapmıştım led olarak çünkü beyaz renk soğuk gösteriyor aracın içini bence . tavan lambası gün ışığı ledi olarak kalabilir artık bakalım sırada ne olur

Velhasılkelam plaka lambaları sarı kalmasın dedim aklımda vardıda üşeniyodum elimdeki ledi yine değerlendirerek plakalık lambalarını değiştirdim bir kaç fotoğraf aldım yapım sırasında sizlerle paylaşıyorum . Sonuç olarak tatminkar ve farkedilir bir değişiklik demek istiyorum