• Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx

Lip ve Gunmetal Konusunda Yardım Arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurcan52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugurcan52

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar
Aracımda normal 7cm lik lip var , şahincilerde moda oldukça soğudum ve ayrıca sağlıklı değil uzun yol gidince eğilmeler oluyor
Başka ne tür lip kullanabılırım ? Golf lipleri vs var fakat onlar esnekmı bılgım yok ayrıca kullanacağım lip yuksek olması lazım malum bizim araçların önü yay olsa dahi yüksek :(
Birde yan ayna kapaklarını clio night &day serisindeki gibi gunmetal düşünüyorum ?
rn66.jpg
[/IMG]

Golf lipleri sert plastik kırılıyor,astra lipi yakışır ancak oda kalın değil

astra h makyajlı kasa lipi düşündüm fakat 3 cm civarı alçak geldi gözüme , bakalım başka fikirler çıkıcakmı

Arabanın şuan ki hali düzgün. Oynamaya gerek yok bence :)

​Bence şu hali 10 numara maşAllah.Hem şahincileri boşver takılsın onlar.:aytuğ

​Bence şu hali 10 numara maşAllah.Hem şahincileri boşver takılsın onlar.:aytuğ

kanka o arabaya en güzel laguna lipi olur ısıtarak köşelerini ayarlıcan ama herkez yapamaz onu uzatması filan süper olur

kanka o arabaya en güzel laguna lipi olur ısıtarak köşelerini ayarlıcan ama herkez yapamaz onu uzatması filan süper olur
senin arabadaki lip esnekmi kanka , forumda gordum senin arabayı lipi hoşuma gitti , senin arabanın maşallahınıda unutmayayım :)

Geri