*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Renault Fan Club kullanıcıları için sunulmuş olan bu imkan için MAİS'e gönderilen 36 adet şasiye “Renault Fan Club bir bakım ücretsiz” isimli bir kampanya tanımlanacak.
Bu kampanyanın içine ilgili araçlara ait bakım fix paketleri dahil edilecek.
Fakat genel bakımları hariç tutulacak !

Kampanya süresi uzun tutulacak ve ilgili müşteri Yetkili Servise geldiğinde onarım emri açılırken şasi numarasına ait kampanya ekrana çıkacak.
Sadece bir bakım ücretsiz yaptırabilecek !
O dönemde başka bir kampanya var ise, bakım paketleri hariç diğer kampanyadan yararlanabilecek !
19.12.2012 Tarihinden sonra bu bakım haklarınızı dilediğiniz Renault Yetkili Servisinde kullanabileceksiniz arkadaşlar.
Merak ettiğiniz hususları bana özel mesaj yolu ile sorabilirsiniz...:eyv

MAİS Yetkililerine göstermiş oldukları bu nezaket için RFC adına teşekkür ederim...
Önemli Not:
Bakım için araçlarını yetkili servise götüren arkadaşlarımızı bu kampanya hususunda sıkıntı yaşarlarsa beni arasınlar mutlaka...:eyv
Bakım kampanyası içeriği: Yağ+yağ filtresi+hava filtresi+polen filtresi ve işçiliklerini kapsamaktadır...
USTA: 0532 261 39 90

:bravo:bravotebrik ediyorum aile dediğin budur gerçekten helal olsun :bravo:bravo

tesekkurler RFC..

Bir de abi genel bakimlari haric tutulacak ne demek...

helal olsun RFC, teşekkürler Mais.. :eyv
bakım kazanan arkadaşlara hayırlı olsun...

Teşekkürler MAİS ve teşekkürler RFC :eyv:bravo

Teşekkürler Mais, RFC Budur :eyv

Veren el kadar, alan elde takdiri hakediyor. Teşekürler Mais, teşekürler emeği geçen forum yöneticiler. :bravo
Bakıma gidecek arkadaşlara hayırlı olsun.:eyv

neye gore belirlenicek?

Geri