Renault Fan Club kullanıcıları için sunulmuş olan bu imkan için MAİS'e gönderilen 36 adet şasiye “Renault Fan Club bir bakım ücretsiz” isimli bir kampanya tanımlanacak.
Bu kampanyanın içine ilgili araçlara ait bakım fix paketleri dahil edilecek.
Fakat genel bakımları hariç tutulacak !
Kampanya süresi uzun tutulacak ve ilgili müşteri Yetkili Servise geldiğinde onarım emri açılırken şasi numarasına ait kampanya ekrana çıkacak.
Sadece bir bakım ücretsiz yaptırabilecek !
O dönemde başka bir kampanya var ise, bakım paketleri hariç diğer kampanyadan yararlanabilecek !
19.12.2012 Tarihinden sonra bu bakım haklarınızı dilediğiniz Renault Yetkili Servisinde kullanabileceksiniz arkadaşlar.
Merak ettiğiniz hususları bana özel mesaj yolu ile sorabilirsiniz...
MAİS Yetkililerine göstermiş oldukları bu nezaket için RFC adına teşekkür ederim...
Önemli Not:
Bakım için araçlarını yetkili servise götüren arkadaşlarımızı bu kampanya hususunda sıkıntı yaşarlarsa beni arasınlar mutlaka...
Bakım kampanyası içeriği: Yağ+yağ filtresi+hava filtresi+polen filtresi ve işçiliklerini kapsamaktadır...
USTA: 0532 261 39 90
Bu kampanyanın içine ilgili araçlara ait bakım fix paketleri dahil edilecek.
Fakat genel bakımları hariç tutulacak !
Kampanya süresi uzun tutulacak ve ilgili müşteri Yetkili Servise geldiğinde onarım emri açılırken şasi numarasına ait kampanya ekrana çıkacak.
Sadece bir bakım ücretsiz yaptırabilecek !
O dönemde başka bir kampanya var ise, bakım paketleri hariç diğer kampanyadan yararlanabilecek !
19.12.2012 Tarihinden sonra bu bakım haklarınızı dilediğiniz Renault Yetkili Servisinde kullanabileceksiniz arkadaşlar.
Merak ettiğiniz hususları bana özel mesaj yolu ile sorabilirsiniz...

MAİS Yetkililerine göstermiş oldukları bu nezaket için RFC adına teşekkür ederim...
Önemli Not:
Bakım için araçlarını yetkili servise götüren arkadaşlarımızı bu kampanya hususunda sıkıntı yaşarlarsa beni arasınlar mutlaka...

Bakım kampanyası içeriği: Yağ+yağ filtresi+hava filtresi+polen filtresi ve işçiliklerini kapsamaktadır...
USTA: 0532 261 39 90