Hocam araç tabiki bulunurKendi adıma konuşayım ama bu fiyata ya aracın yaşından yada kilometresinden feragat etmeniz gerekir ki kaza,hasar durumu zaten ayrı bir konudur. Tercih meselesidir tabiki ama ben illa C segmenti dizel olsun diye 2005 model 100.000 üstü kilometredeki aracı bu fiyatlara almazdım. Sadece megane için konuşmuyorum 30.000 TL altı C segmentleri ya donanım olarak boş modellerdir yada yaş ve kilometre olarak çok yorgunlar. Onun yerine yeni model temiz az kilometreli full B segmenti bence daha mantıklı bir tercih, yinede zevk meselesi tabi
![]()
Bir dönem çok aradım 30.000 TL koydum cebime C segmenti abs + esp + asr olsun, en fazla 70.000 km, kaza boya olmasın dedik, benzinli olarak bu tarz bir araba yok![]()
Megane II Serisinin Yüzü Eskimez Bundan 5 Sene Sonra Clio III Serisinin 2. El Fiyatı Megane II Serisinden Daha Düşük Olacaktır, Bunu'da Kenara Yazmakta Fayda Var 1.5 dCi Megane II Serisi Donanımlıdır Az Yakar İyi Araçlardır o Fiyatlara Alınacak En İyi Araba Megane II Serisidir![]()
km den bahsetmissiniz de renault aracinda ben ne 300 ne 400 ler gordum... su an aracim 183 binde hic bir ariza vermedi megane 2 gayet ideal eger birilerinden biseyler duyup hareket ediyorsaniz etmeyin derim. Megane 2 gayet ideal o paraya da sonuna kadar deger.
Yazilarinlarin hepsi gercek meganin yuzu eskimez rahat ve donanimli araclar bir kez daha dusunun basiniz agrimasin derim