Megan 1 Şamandıra Arızası

Son_Osmanli

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba aracimdaki sorun tam olarak cozulemedi henuz. benzin gostergesi kirmizi cizgiyle beraber 2 cizgiye indigin de arac normal bir akisla yolda giderken gaz kesiyor 2-3 saniye suruyor sonra tekrar gaz veriyor benzin azaldikca daha siklastiyor ve yolda gitmek imkansiz oluyor. benzin ceyrek depodan fazla iken problem cikarmiyor. arac megan 1 2001 rxt. goruslerinizi bekliyorum.*

Benzin filtresi ve benzin pompasi degisti ama duzelmedi.

gaz kestiği anda göstergelerde komple kapanıyorsa beyin soketinde temassızlık var demektir yada beyin bozuk olabilir.

ama rolanti valfi bozuk da olabilir veya oring contalar işlevini yerine getiremiyordur..

benzin pompası yan sanayi değil, değil mi?

benzininde pislik olabilir DEPONUN DİBİNDE SU olabilir.

benzin pompasi serviste tek parca satilmadigi icin yedek parca satan yerdem aldim 50 tl degerinde.

gaz kestiği anda göstergelerde komple kapanıyorsa beyin soketinde temassızlık var demektir yada beyin bozuk olabilir.

ama rolanti valfi bozuk da olabilir veya oring contalar işlevini yerine getiremiyordur..

Gaz kesildiginde gostergelerde sorun olmuyor aracin devri dusuyor. diger yazdiklarinla ilgi bir islem yapilmadi suana kadar.

benzin regülatrü basıncı ayarlayamıyo olabilir bi baktrn isterseniz benzer bi sorundan muzdaribim bende benimde benzin pompam ve filtresi değişti ama sorun aynı devam ediyo

benzin pompasi serviste tek parca satilmadigi icin yedek parca satan yerdem aldim 50 tl degerinde.

orijinal parça olduğundan emin ol veya barını ölçtür. 4,5-5 bar basması lazım.

Geri