Megane 1 Elektrik kesintisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan palaz09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

palaz09

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1998 model megane 1 aracım var. seyır haldeyken stop etti.butun gösterye ısıkları söndü, teyp kod istedi, saat gıttı.kenara cektım.kontak kapattım.actım hıcbırsey yokmus gıbı yola dewam ettım.bı yere park ettım.kontak actım saat , teyp kod tekrar gıtmıstı.bu sefer seyır halınde yapmadı...

ARAÇ 1.6 TÜP HİÇ takılmamıs 83000kmde bır araçtır

Moderatör tarafında düzenlendi:
Akü kutup başlarını kontrol edin Temazsızlık var gibi.

Alternatör,konjektör ve motor bölümünde bulunan role ve sigortaların kontrolünü yaptırmanızı tavsiye ederim.

Ana sase kablosunu da kontrol edin.85 model mercedesim yolda giderken sinyal verince silecek calusiyor, silecegi acinca far sonuyor gibi sapitiyordu.bi gun baktim farin alt kisminda 3-4 kablonun girdigi sase gevsekmis sıktim cozuldu.

1998 model megane 1 aracım var. seyır haldeyken stop etti.butun gösterye ısıkları söndü, teyp kod istedi, saat gıttı.kenara cektım.kontak kapattım.actım hıcbırsey yokmus gıbı yola dewam ettım.bı yere park ettım.kontak actım saat , teyp kod tekrar gıtmıstı.bu sefer seyır halınde yapmadı...

ARAÇ 1.6 TÜP HİÇ takılmamıs 83000kmde bır araçtır

Dostum daha önce benim araçta da olmuştu. Alternatör bakımına binaen problem çözüldü. reno

Geri