Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ısrarla şanzuman yagının degıstırilmemesı gerektıgını dusunuyorum baskı balata degısımı sırasında sanzuman yagı bosaltılır işlem bıtınce aynı yağ suzulur suzgecten gecerken tortular ve kalınlasmıs tabakalar suzgecte kalır suzgecten gecen yag sanzumana gerı konur ve ustune azaldıgı mıktar kadar sanzuman yagı eklenırSes hakkında yorum yapamayacağım.
"Şanzıman yağı (fren vya direksiyon hidroliği içinde aynı) değişmez, eksilince tamamlanır." sözü Türkiyede neden ikinci araç alırken iyi düşünmek gerektiğinin sebeplerindendir.
Çünkü zamanında değişmeyen sıvıların dolaştığı sistem er geç arıza verip aracı ustalara çok kârlı bir şekilde geri döndürecektir.
Özetle üreticinin tavsiyesine uyun. 75B de olmasa bile 100B de değiştirin.
ben ısrarla şanzuman yagının degıstırilmemesı gerektıgını dusunuyorum baskı balata degısımı sırasında sanzuman yagı bosaltılır işlem bıtınce aynı yağ suzulur suzgecten gecerken tortular ve kalınlasmıs tabakalar suzgecte kalır suzgecten gecen yag sanzumana gerı konur ve ustune azaldıgı mıktar kadar sanzuman yagı eklenır