• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Megane 3 Sertlik sorunu

ozankznkya

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Aracım 2010 model 1.5 DCI expression paket 3 aydır aracı kullanıyorum lastikler orijinal ebatında ve durumları iyi amortisörler de bir problem yok diyor usta fakat araba ara ve bozuk yollarda takır tukur sesli ve sert. ön düzen vs. herşeyi yapılı ve aynı zamanda 120 km/h hızdan sonra Allah'a emanet bir yol tutuş hafif bozuk asfaltta yüksek hızlarda sekiyor bildiğin ve devamlı direksiyon hareket istiyor bu Megane 3 ler böyle midir ustam da arabanın çok sert olduğunu söylüyor fakat herşey orijinal diyor. Eski bir Fluence privillge kullanıcısı olarak bu durum beni epey düşündürüyor fikri olan tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim ne yapmak lazım bu durumda başına gelen var mı ne yapmak gerekir

Lastik basınçlarini hep ayni istasyon yada cihazla mi kontrol ediyorsunuz?

2013 Megane 3 otomatik 1.6 benzinli araç kullanıyorum. Arac sabahları ve hava soğukken arıza ışığı yanıyor. Bekleme süresini 5-6 dk tutarsam arıza geçiyor. Çalıştırıp hemen harekete geçersem araba tıkanıyor çekiş gücü düşüyor frenler tutmuyor ve aracın motoru titreme yapıyor. Bujiler ve bobin yeni değiştirdim. Arızayı Kayseri de anlayan çözen çıkmadı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Geri