Megane 4 Cam Rüzgarlığı

mesut5310

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar;

Megane IV Sedan için hâlâ cam rüzgarlığı çıkmadı sanırım? Hem piyasa da hem de nette nekadar arayıp taradıysam bulamadım ve bazı aksesuarcıların "henüz üretilmedi 2-3 ay daha beklersiniz" dedikleri bile oldu.. Sizin bir bilginiz var mı, ya da Renaultun orijinal aksesuarı var mıdır bu araç için?

Son düzenleme:
Bilgisi olan yok sanırım? :)

Yeni üretim araçlarda böyle aksesuar problemi oluyor. Renault Sayfasından aksesuarları bulabilirsiniz. Clio4 Lansman satışındda almıştım. İlk zamanlar hiç bir yerde aksesuar yoktu sonra doldu taştı.

Yeni üretim araçlarda böyle aksesuar problemi oluyor. Renault Sayfasından aksesuarları bulabilirsiniz. Clio4 Lansman satışındda almıştım. İlk zamanlar hiç bir yerde aksesuar yoktu sonra doldu taştı.

İnceledim Renault'un Aksesuar bölümünü hocam, cam rüzgarlığı yok maalesef kendi sitelerinde de..

Henüz Megane 4 için aksesuar yok, servis dışı sadece bagaj havuzu ve 3D paspas aldım, bunlar serviste var ama n11'd hediye çeki vardı oradan aldım.

Henüz Megane 4 için aksesuar yok, servis dışı sadece bagaj havuzu ve 3D paspas aldım, bunlar serviste var ama n11'd hediye çeki vardı oradan aldım.

3D paspasın linki atar mısınız özelden? Burdan link paylaşmak yasak olabilir..

linki paylaşır mısınız?

Ayrıca cam rüzgarlığı çıkarsalar iyi olur.Eski aracımda rüzgar sesini çok güzel kesiyordu.Sanırım bu araçta da lazım olacak.150km hızı geçince ses gelmeye başlıyor :D

Son düzenleme:
konuyu açalı 4 ay olmuş ve hala cam rüzgarlığı çıkmadı... bu aracı adamdan saymıyorlar herhalde :) :)

Yakışıp yakışmayacağını gerçekten merak ediyorum.Fakat şunuda biliyorum önceki aracımda rüzgar sesini öyle bir kesmiştiki hayran kalmıştım.

Geri