4 Ara 2022 #1 rampy34 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Mar 2018 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Merhaba megane 4 hb aracım var. 1 tane isofix kapağın kırıldı. Serviste pahalı olduğunu duydum. Nereden temin edebilirim bilgisi olan var mı?
Merhaba megane 4 hb aracım var. 1 tane isofix kapağın kırıldı. Serviste pahalı olduğunu duydum. Nereden temin edebilirim bilgisi olan var mı?
4 Ara 2022 #2 Birkan61 Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 17 Nis 2018 Mesajlar 73 Tepkime puanı 5 Puanları 8 Yaş 31 Benimde kırıktı geçen yaz 2 tane aldım çıkmacıdan 1i yedek Aldığım fiyata 350 liraya verebilirim dilerseniz 2018 sedan araçtan söktüm sedan aracıma taktım yalnız, uyup uymadığını sorun isterseniz bu arada ikitellide çıkmacılarım olduğu atatürk sanayi sitesinden bi yerden almıştım dükkan adı hatırlayamadım, yakınsanız orayada bakabilirsiniz önce
Benimde kırıktı geçen yaz 2 tane aldım çıkmacıdan 1i yedek Aldığım fiyata 350 liraya verebilirim dilerseniz 2018 sedan araçtan söktüm sedan aracıma taktım yalnız, uyup uymadığını sorun isterseniz bu arada ikitellide çıkmacılarım olduğu atatürk sanayi sitesinden bi yerden almıştım dükkan adı hatırlayamadım, yakınsanız orayada bakabilirsiniz önce