megane 4 sedan 400 km'lik izlenimler (1.6 16V joy)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lezgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lezgin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
öncelikle herkese iyi günler.
aracımı teslim alalı 1 hafta oldu ve 400 km yaptım. artıları ve eksileriyle izlenimlerimi paylaşmak isterim.

*aracı bayiden alır almaz depoyu fulledim 45 lt benzin aldı.pompa attıktan sonra ekleme yapılmadı.tam 380 km de tekrar aynı pompadan fulledim tekrar. 27,4 lt benzin aldı.yani ortalama 7,2 lt. 380 km nin 250 km si şehir içinde yapıldı.

* eko tuşu ciddi anlamda işe yarıyor ve yakıtı 2 lt düşürüyor.

*yol tutuşu çok iyi .

* ciddi anlamda sessiz bir araç.rüzgar sesi yok.motor zinzirli olduğu için biraz homurtu var.

*ses sistemi biraz ayıf geldi.

*araç devirsizken direksiyonun altında ciddi bir trim sesi var ve canımı sıktı.bunun dışında aracın bir problemi yok.

*renault ciddi anlamda alman kalitesine kafa tutmuş.

*sonuç olarak aracımından ciddi anlamda memnunum ve çok sevdim.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

34VR1415

Ben 1 hafta 500 km kadar test ettim. Direksiyon altı sesi dediğiniz gibi bende duydum ve rahatsız edici. Benim 1.5 DCi EDC Touch Megane sedan tampon değişimi için serviste bekledi onun yerine vermişlerdi. Ses sistemi konusunda haklısınız, touch biraz daha iyi gibi, icon test etmedim. Yakıt benimde hoşuma gitti, Kırşehir-Yozgat arası 110 km civarı 6.4 lt'de geldim, Çiçekdağı çıktık, eğer öyle uzun soluklu bir tırmanış olmasa 6 lt'ye rahat düşerdi. Güle güle kullanın, kazasız, belasız, cezasız sürüşler inşallah...

Araciniz hayirli olsun, kazasiz belasiz surusler dilerim.

* ciddi anlamda sessiz bir araç.rüzgar sesi yok.motor zinzirli olduğu için biraz homurtu var.

Motorda benzer bir homurtu bende de var. Zinzirli derken ne demek istediniz. Ben 5000 km'ye dayandim hala devam etmekte bu durum.

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Bu motorların trigerleri zincirli , kayış Yok. O yüzden motor biraz homurtulu çalışıyor. Yani km ile alakası yok.

Geri