Megane Coupe 2000 model xenon kit önerileriniz. H değerleri hakkında bilgi lütfen.

bulutkalyoncu53

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar kaliteli ama fiyatı makul olan xenon kit markası önerirmisiniz. H değerleri sisler h1 kısalar h7 uzunlar h1 mi ben öyle biliyorum.

Son düzenleme:
Artık xenon devri bitti, merceksiz kullanacaksan önermem.

abi mercekli derken angel eyesle birlikte mi kullan diyorsun

abi peki ben şimdilik xenon alsam ilerleyen zamanlarda angel eyes alsam olur herhalde :)

Bu tamamen sizin tercihiniz, ben sadece yorumladım xenon olayını. Çok yüksek 6000k yı geçmeyecek şekilde takarsan hem görüşün artar hem de karşıdan gelen insanları rahatsız etmezsin.
kısa lar h7, uzunlar h1, sisler h1 dir.

sentinel al kısalara benim 8000 modayken aldım ama yüksek olmasın 4300 falanda güzel

bende ya Z tech düşünüyorum ya da sentinel ama 10k 8k arasında gidip geliyorum. yağmurlu havalarda sorun çıkartır diyorlar bu kadarda taktıran var yağmurlu havada ne yapıyorlar çok merak ediyorum :)

bende ya Z tech düşünüyorum ya da sentinel ama 10k 8k arasında gidip geliyorum. yağmurlu havalarda sorun çıkartır diyorlar bu kadarda taktıran var yağmurlu havada ne yapıyorlar çok merak ediyorum :)
Yağmurlu havalar da far ayarını "0" a alıp uzunları da yakıp insanların gözüne tecavüz ederek geziyorlar kardeşim. Bu yüzden devam eden davam var.

Aracinizin farlari merceksiz ise xenon onermiyorum mercekli ise 6000 k philips mukemmel aydinlatiyor.

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Geri