Merak Edilen Araç Williams....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EREN34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EREN34

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
3 5 kare paylaşayım bu böyle olmayacak....

Öncesi sonrası şeklinde tadımlık olsun...

Daha hala bir sürü işi var arabanın. 3 aydır para zaman ve emek konusunda neyim varsa fotoğraflarda...

Latifin boya işçiliği bu fotolarla daha rahat belli olur sanırım..

Maşallahı esirgemeyelim Allah rızası için...

İyi seyirler.....

2xlw6.jpg

2xlxb.jpg

2xlxw.jpg

2xlyg.jpg

2xlyx.jpg

31qsk.jpg

31qsx.jpg

31qvh.jpg

Son düzenleme:
cok sukur:)
masallah

daha detaylı fotolar yokmu eren abi :D

Maşallah Eren Allah nazarlardan korusun yardımcı olsun tadımlık oldu merakla bekliyoruz

Bu williamstan Türkiyede kaç tane var ve Eren Arkadaş bu aracı nerden buldun diye sormak istiyorum mazur görmezseniz :)

Maşallah, Allah kaza bela göstermesin..
Fena bir şey çıktı ortaya..

Bu williamstan Türkiyede kaç tane var ve Eren Arkadaş bu aracı nerden buldun diye sormak istiyorum mazur görmezseniz :)

O işler baya karışık işte...

16s var williams var 16s ler 1.8 williamslar 2.0

Dıştan bak ikiside aynı. vs vs

Toplamda benim bildiğim 2 tane var 1 tanede dünya gözüyle gördüm rally aracı 3 bende var 4 birde Auto Drom Renault Garage da bir tane vardır illaki eder 5

hele sukur yahu:D tek soyleyebilcegim keske rengi degiştirseydin dicem ama zevk tabi boleside orjinal olmus

Renk olayını çok düşündüm. Hatta latif ile ilk konuştuğumuzda renk değişikliği diye konuştuk. O dahil herkes yazık etme diyince vazgeçtim. Aracın şu an ruhsatı yok. Daha trafiğe çıkarmadık o yüzden istediğim renge elimi kolumu sallaya sallaya boyatır ve ruhsatını alırdımda..

Hatta bu kadarsızlığım yüzünden söför kapı içinin yarısı (direk kısmı) boyanmak zorunda kaldı. Malum zımparayı yedi bir güzel..

İyikide orj renge sadık kalıp orj topladım. Kesinlikle pişman değilim. Zaten renk değişikliğinde karar kılsaydım komple rally aracı tarzı yapacaktım.

Geri