Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. İsmim Mustafa 25 yaşındayım İstanbul Kartalda yaşıyorum. Aranıza katılmayı gerçekten istiyorum fakat oldukça fazla çekincelerim var. Bi tane oldukça orjinal 1.1 motor 90 model R 5 buldum. fiyatı da bana uygun geldi ve satın almak niyetindeyim fakat açıkçası korkuyorum. Bu araçların gördüğüm kadarıyla kaporta olarak parçası yok. Far sinyal vs aramaya kalktığımızda baya sıkıntı yaşayacak gibi duruyoruz. Anlatılanlara göre 1.1 motorun da çoğu parçasını uydurarak yapabiliyoruz sanırım piston gömlek üstkapak conta vs falan çıkma bulabilirsek ne mutlu. Rabbim göstermesin ama ufak bir kaza yapsak parça bulma konusunda sanırım halim harap. Bulduğum araba benzinli ve sanırım benzin hortumu delik (doldurma yerinden) araç sahibi samimi konuştu sağolsun yakıtının 40 kuruş olduğunu bana söyledi. Bu yakıt sizce normal mi? Hortumu yaptırsam düşer mi? Depo giriş hortumu ya da benzin deposu bulabilirmiyim?
LPG kullanmak gerçekten istemiyorum. Yakıt düşse düşse sakin kullanımda ne kadar düşer? Arka cam krikoları boşa dönüyormuş bi de el freni teli sanırım kopuk. İncik boncuk parçaları bulmak ne kadar zor? En kötü ihtimalle nasıl temin edebiliriz? Yoksa hiç bulaşmayıp bi tane spring alıp yola devam mı etmeliyim? Daha önce Lagunam ve 1303 vosvosum vardı onlara da bi ton saydırıyorlardı son sahibi olursun parçasını bulamazsın sen ayvayı yedin vs diye valla hiç de öyle olmadı. Satmak için almıyorum evin ikinci aracı olarak kullanmak niyetindeyim. Yardımcı olursanız cidden çok sevinirim şimdiden teşekkürler...