Merhaba arkadaşlar

mümin öztürk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aranıza Manisa'dan katılıyorum. adım Mümin Öztürk.çok yararlı bi forum olduğunu düşünüyorum.yarın itibariyle bende clıo 4 1.5 ss aracıma kavuşacağım.teslimatta nelere dikkat etmeliyim arkadaşlar.şimdiden teşekkürler...

Hoşgeldiniz, keyif ve faydalı forumlar dilerim. Arabanız hayırlı olsun, Allahım güzel günlerde, kazasız, belasız sağlıçakla kullanmayı nasip etsin. Arabanın özelliklerinde dört cam otomatik, katlanır ayna, olmasına dikkat edin, sanırım 2013 model olacaktır araç, trafik setini, paspasları hediye olarak almayı unutmayın. Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar..

R-Nav üzerindeki güncel sürümü kontrol ettirin, Turkey 2012 Q2 olması lazım, bunun güncellemesini yaptırın.

Son düzenleme:
Aramıza Hoş geldiniz iyi forumlar..

çok teşekkür ederim yazılarınızı özellikle takip ediyorum.çok yararlı bilgiler verdiğinizi düşünüyorum.söylediklerinize dikkat edicem tekrardan çok teşekkürler...

Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar.:eyv

Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim Aracınız Hayırlı uğurlu olsun...

çok teşekkür ederim.Allah herkese nasip etsin inşallah.şu an için tek korkum herkesin bahsettiği gibi şu rüzgar sesi gelmesi araç 2013 model ama inş başımıza gelmez.herkese teşekkürler...

hoşgeldiniz, keyifli forumlar, aracınız hayırlı olsun :eyv

Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar..

aranıza hoşgeldiniz keyifli forumlar. hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

lastik havalarına baksınlar, yol bilgisayarı, navigasyon, dijital klima kullanımı hakkında araç başında bilgi vermelerini talep edin. radyo kodunu isteyin şimdilik aklıma gelenler bunlar

Geri