Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba herkese...clio night day 1.5 dci 85 hp...bursa
arkadaşlar aracı yeni aldım. kullanan arkadaşların memnuniyet ve şikayetlerini bekliyorum..birde buraya resim yüklemeye çalıyorum piksel fazla diyo nası ayarlıcaz piksel olayını?
arkadaşlar aracı yeni aldım. kullanan arkadaşların memnuniyet ve şikayetlerini bekliyorum..birde buraya resim yüklemeye çalıyorum piksel fazla diyo nası ayarlıcaz piksel olayını?
hoşgeldin bende 1.5 ay önce aldım night&day i ... 3. cliomu kullanıyorum benzinden sonra dizel biraz değişik geldi performans açısından ama artık benim için yakıt önemli sende kendini tanıtırsan üye bölümünde iyi olur resim yüklemek için önce boyutunu küçülteceksin programlar var bi sürü, ondan sonra yükleyebilirsin ...
Ailemize hoşgeldin,iyi forumlar...
Forumun kendi bünyesindeki sistemden şimdilik resim yüklenmiyor,bunun yerine İmageshack.us sitesine yükleyerek resim linkini paylaşabilirsin...