Merhaba Renault ailesi

Fatihto

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2012 yılında, Renault'a o para mı verilir, Opel al, Ford al diyenleri dinlemedim, ferahlığı, fiyat/performansı, donanımı seçtim ve corsa, polo, fiesta gibi alternatifler yerine Clio Grandtour alarak Renault maceram başladı.. 2,5 ay önce satttığım güne kadar da ne bir arıza, ne de bir sıkıntı çıkarmayarak beni mahçup etmedi.

2,5 ay kadar önce de, Renault'ya 100 bin lira mı verilir diyenleri dinlemedim, çok üzülerek Clio'mu sattım ve 2015 Kasım çıkışlı bir Kadjar aldım. Şu ana kadar da bir sıkıntım yok, bu arabayı da Allah kısmet ederse en az 4 sene kullanacağımı düşünürsek tam bir Renault fan'ı oldum sayıyorum kendimi artık :)

Bildiklerimle, sorduklarımla buralarda olacağım ben de, Ataşehir İstanbul'da yaşıyorum.. Herkese selamlar, sevgiler..

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Arabanızda hayırlı, uğurlu olsun. Allah kaza, bela ve arıza göstermesin.:eyv

Hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Ailemize Hoş Geldiniz.Aracınız hayırlı olsun. Kazasız sürüşler , keyifli forumlar.....

Ailemize hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar.

Hoşgeldiniz

Keyifli forumlar

Geri