Merhaba Renault Fan Club Ailesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sandero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sandero

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
reno Merhaba Renault Fan Club ailesi sayfayı uzun zamandan beri takip ediyorum tanışmak bugüne nasip oldu.İsmim Ahmet Çanakkale Merkezde oturuyorum.Yıllardan beri ilk aracımız Anadol harici Renault R9 ve Broadwaydi son yıllarda Dacia Logan MCV ve Dacia Sandero araçlarını kullanıyorum.Reanult markası ülkemizde en çok satılan markalardan biri olma özelliğine sahip.Hatta eskiden babama farklı marka araç aldırmak istemiştim aldıramamıştım.qw Bana halen de söyler parçaları ucuz kaloriferi güzel ısıtan araçlar olduğunu.Bizde son yıllarda Dacia markasına yöneldik tabiki Renault arkasında olmasaydı yönelmezdik almazdık.Bu zamana kadar kullandığımız araçlarda sıkıntı yaşamadık çok şükür.Son aracımız Dacia Sandero'yu da çok seviyoruz sınıfındaki diğer rakiplerine göre yüksek geniş az yakan tabiki Renault 'un en çok tutulan dizel motoru sayesinde bu aracım için yapmayı düşündüğüm farklılıklar var sizlerden değerli büyüklerimden yardımlarınızı bekliyorum.Keyifli forumlar dilerim.qw

Ailemize hoş geldiniz.Kazasız sürüşler keyifli forumlar...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aramiza hosgeldin

Çok teşekkür ederim

Hoşgeldiniz.

Hoşgeldiniz Keyifli forumlar

Ailemize hosgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim

Ailemize hoş geldiniz, keyifli forumlar.

Ailemize hoş geldin Ahmet kardeşim, iyi forumlar...:eyv

[FONT=&quot]Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.[/FONT]:eyv

Geri