Merhaba

onurbora

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İsmim Onur, Kayseride yaşıyorum HB megane II sahibiyim. arkadaşlar foruma 2 gün önce üye oldum, 3 hesabımda ban yedi. giriş yapıyorum 2 dakika sonra ban yediniz diyor foruma giremiyorum. bu sorun neden? üye olabilmek için 3 tane hesap açtım sadece bu tuttu. sizlerle paylaşmak istedim bunu umarım bi yetkili görür ve bu konuyla ilgilenir..
admin@renaultfanclub.com adresine mail attım ama cevaplayan olmadı :) herkese iyi forumlar.

hoş geldin Onur, keyifli forumlar ;)

Hoşgeldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Bize bu mesajı ilettiğinize göre bağlantı sorununu halletmiş olmalısınız.

İsmim Onur, Kayseride yaşıyorum HB megane II sahibiyim. arkadaşlar foruma 2 gün önce üye oldum, 3 hesabımda ban yedi. giriş yapıyorum 2 dakika sonra ban yediniz diyor foruma giremiyorum. bu sorun neden? üye olabilmek için 3 tane hesap açtım sadece bu tuttu. sizlerle paylaşmak istedim bunu umarım bi yetkili görür ve bu konuyla ilgilenir..
admin@renaultfanclub.com adresine mail attım ama cevaplayan olmadı :) herkese iyi forumlar.

Aramıza hoş geldin onur kardeşim. Keyifli ve aktif forum geçirmeni dilerim.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Hoş geldin Onur,sistemdeki güvenlik duvarımız bazı ıp adreslerine otomatik ban yapıyor,sabah farkedip banlarını kaldırdım...:eyv

Adaş Aramıza hoş geldin keyifli forumlar

Geri