Merhaba arkadaşlar...
Hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Aksaray ilinde yaşıyorum. 2014 Model Fluence Icon 1.5 dci EDC Prestij Paket ile aranıza katıldım.
Daha önceleri çalıştığım şirketler vasıtası ile çok kez farklı versiyonlarda Fluence kullanma imkanım oldu.
Severek ve beğenerek kullandığım Fluence'ye 7 yıllık Fiat Linea 1.6 Mtj Dynamic Plus deneyiminden sonra sahip oldum.
Daha öncesinden tanıdığım bir yol arkadaşı olması sebebi ile araç ile ilgili yorum yapmayacağım.
Otomobilleri konusunda oldukça hassas bir insanım.
Arabama Servis marifeti ile Navigasyon, geri görüş ve multimedya sistemi taktırmak istiyorum.
Servis anlaşmalı Necvox Platinum serisi cihaz öneriyor.
Merakım bu cihazın takılması esnasında aracımı üzerler mi?
Herhangi bir kesme, biçme operasyonu oluyor mu?
Ve performansı hususunda kıymetli tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Konu ile ilgili olarak beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Saygılarımla.
Hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Aksaray ilinde yaşıyorum. 2014 Model Fluence Icon 1.5 dci EDC Prestij Paket ile aranıza katıldım.
Daha önceleri çalıştığım şirketler vasıtası ile çok kez farklı versiyonlarda Fluence kullanma imkanım oldu.
Severek ve beğenerek kullandığım Fluence'ye 7 yıllık Fiat Linea 1.6 Mtj Dynamic Plus deneyiminden sonra sahip oldum.
Daha öncesinden tanıdığım bir yol arkadaşı olması sebebi ile araç ile ilgili yorum yapmayacağım.
Otomobilleri konusunda oldukça hassas bir insanım.
Arabama Servis marifeti ile Navigasyon, geri görüş ve multimedya sistemi taktırmak istiyorum.
Servis anlaşmalı Necvox Platinum serisi cihaz öneriyor.
Merakım bu cihazın takılması esnasında aracımı üzerler mi?
Herhangi bir kesme, biçme operasyonu oluyor mu?
Ve performansı hususunda kıymetli tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Konu ile ilgili olarak beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Saygılarımla.