Mersinden Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saNTANA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saNTANA

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İsim: Emre
Yaşadığı Yer: Mersin Merkez
Otomobilinizin Markası ve Modeli: Sümbül 1.2 16V
Meslek: Acayip İşler
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz: Arabaya jant mı atsam yoksa orjinal jantları üstüne düşürsem mi karar veremedim. İnternetde örnekleri var mı diye bakarken rastladım bende geldim :D
Extra Eklemek İstedikleriniz: 1.2 Sümbüle jant atan arkadaş var mı ? Varsa memnun mu ? Orjinal jantların üstüne düşürmek istiyorum tavsiye eden var mı ? Önleri 2 Arkaları 2.5 bakla kestirecem sizce nasıl olur :D

Biraz tanışma biraz soru cevap oldu kusura bakmayın artık. Zamanla Alışırsınız Banada
:cool:

Aramıza hoşgeldin. Mersinli göremiyodum sevindim şimdi:))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoş geldin Emre kardeşim. Sorularına sembolü olan arkadaşlar yanıt vereceklerdir. Keyifli paylaşımlar.

Hoşbulduk arkadaşlar. Sitede güzel araçlar var bi kaç fikir sahibi oldum şimdiden :D

Hoş geldin hemşehrim , keyifli forumlar.

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv :eyv

Ailemize hoş geldiniz keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Mesleğiniz bana ilginç geldi. Acayip işler mesleğini biraz anlatma imkanınız var mı?

Aramıza hoşgeldin :eyv

Hoşbuldum arkadaşlar. Aramızda Mersinlilerin olduğunuda görmek beni mutlu etti.

Ailemize hoş geldiniz keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Mesleğiniz bana ilginç geldi. Acayip işler mesleğini biraz anlatma imkanınız var mı?

Bilgi İşlemciler bilir şirkette hangi departmanda açık varsa oraya koşuyoruz :D
Burdan "ayfon şarjı var mı" diye kapıya gelen çalışma arkadaşlarıma selam gönderiyorum :D

Geri