Mg - f

McvPower

Cem Deniz AYDIN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
babam bir fun arabası almanın peşinde son günlerde bunlara bakıyor hatta amcamla ortak alacaklarmıs ;
bir tane Mg bulmuslar pek bilgim yok araba hakkında sizce nasıl araba + sını - sisini bilen yorum yapabilirmi ?
önden-mg-f-nb30708.jpg

p0012136.jpg

MG-MGF-1-8-Coupe-Cabrio__26408884_0.jpg

arabayı 150 hp diye biliyorum ve arkadan itiş .

son zamanlarda vay be dediğimiz paramız olsa bile alabilirmiyiz diye düşündüğümüz markaları çinliler satın aldı.
bunkardan biride MG.

Türkiye için konuşacak olursak.... Türkiye'de MG kullanmak para ve yabancı dil ister :D

Son düzenleme:
Bende clio almadan Önce ZR'lara bakıyordum.Parça sıkıntısı var ama çözülemiycek gibi değil.Diğer araçlara göre pahalı. F sahibini mutlu eder.Mini s2000'dir kendisi :)

Yakıt konusunda vs bilgisi olan varmı ?

97 model mgf yakınen tanıdıgım bir arac. arkadan itişli, arkada konumlandırılmış 1.8 motora sahip olan, 145 hp'lik bir yer uçağı. teknik verilerini bilmemekle birlikte 0-100'ünün çok iddialı olduğunu düşünüyorum. tentesi manuel, bozulma riski yok :) 4000devirden sonra ekzozlardan akıl alan bir ses çıkıyor :) ayrıca parasına göre inanılmaz karizması ve bana göre özellikle arka tasarımı harika olan bir araba. en güzel yanı iki kişilik, konu komşu akraba taşıma derdi yok :D :D daha n'olsun :)

bir kaç kronik problemi var. birincisi; vites kolu, vites geçişlerini çelik tel ile şanzumana aktarıyor. bu tel, bahsettiğim araçta iki kez koptu. cam fitilleri çok pahalı, tr'de yok. servis sıkıntısı var, büyük şehirler dışında kimsenin anlamadığı bir araç. ikinci elide yok, alan kardeş olur :)

97 model mgf yakınen tanıdıgım bir arac. arkadan itişli, arkada konumlandırılmış 1.8 motora sahip olan, 145 hp'lik bir yer uçağı. teknik verilerini bilmemekle birlikte 0-100'ünün çok iddialı olduğunu düşünüyorum. tentesi manuel, bozulma riski yok :) 4000devirden sonra ekzozlardan akıl alan bir ses çıkıyor :) ayrıca parasına göre inanılmaz karizması ve bana göre özellikle arka tasarımı harika olan bir araba. en güzel yanı iki kişilik, konu komşu akraba taşıma derdi yok :D :D daha n'olsun :)

bir kaç kronik problemi var. birincisi; vites kolu, vites geçişlerini çelik tel ile şanzumana aktarıyor. bu tel, bahsettiğim araçta iki kez koptu. cam fitilleri çok pahalı, tr'de yok. servis sıkıntısı var, büyük şehirler dışında kimsenin anlamadığı bir araç. ikinci elide yok, alan kardeş olur :)

biraz baktım internetten son hızını falan 215 olarak girmişler ama youtube de 240 yapan var 245 yapan var birde araba 1000 kg çok hafif 0-100 de gerçekten çok iddialı :)

Geri