Modus mü?

darkisthesunlight

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,
Bugün itibariyle hayatımdaki ilk arabamı almış bulunmaktayım. Renault Modus 2007 model auth 1.4 16v benzinli-lpg. 110.000 km.

Valla aldık bi modus. iyi mi ettik kötü mü ettik bilmiyorum. Kafam çok karışık. Hadi hayırlısı.

Renaultlarda bakımlar kaç km'de bir yapılıyor? biraz bilgi verebilir misiniz? Modus kullanan varsa araçla ilgili bilgi verebilir mi acaba?

Keşke dynamique denk getirseymişsiniz. Cam tavan sanırım yok. 15.000kmde bir bakıma gidersiniz. Kullanımı çok zevklidir. Bende otomatik ve full olanı vardı. Bagaj nedeniyle sattım

Hayırlısı olsun, zevkli araçlardır ve herkesin zevkine hitap etmezler...

Hayırlı olsun. Keyifli bir araçtır. Arkadaşımda var gerçekten çok memnun. Bakımlarını düzenli yaptırdığınızda sizi üzmez. İyi günlerde kullanın.

Merhabalar,
Bugün itibariyle hayatımdaki ilk arabamı almış bulunmaktayım. Renault Modus 2007 model auth 1.4 16v benzinli-lpg. 110.000 km.

Valla aldık bi modus. iyi mi ettik kötü mü ettik bilmiyorum. Kafam çok karışık. Hadi hayırlısı.

Renaultlarda bakımlar kaç km'de bir yapılıyor? biraz bilgi verebilir misiniz? Modus kullanan varsa araçla ilgili bilgi verebilir mi acaba?

Hayırlı olsun :)
1 haftalık deneyiminize göre yorumunuz nelerdir ?
bende almak istiyorum dinamik modelini.

Hayırlı olsun :)
1 haftalık deneyiminize göre yorumunuz nelerdir ?
bende almak istiyorum dinamik modelini.
Hocam araba guzel. Disardan kucuk gorunuyor ama ici ferah kullanimi oldukca iyi direksiyonuinanilmaz derece hafif. Benim icin tek bir sikinti var oda renault grubunda olan birsey DEPRIYAJI COK YUKARDA KAVRIYOR. Bunun disinda guzel. Tabi bi aile arabasi degil bence cunku bagaji cok kucuk birde bende tup olunca bagajda yer kalmiyor malesef ama kotuluyenler kullanmadiklari icin kotukuyorlar onu anladim

Hocam araba guzel. Disardan kucuk gorunuyor ama ici ferah kullanimi oldukca iyi direksiyonuinanilmaz derece hafif. Benim icin tek bir sikinti var oda renault grubunda olan birsey DEPRIYAJI COK YUKARDA KAVRIYOR. Bunun disinda guzel. Tabi bi aile arabasi degil bence cunku bagaji cok kucuk birde bende tup olunca bagajda yer kalmiyor malesef ama kotuluyenler kullanmadiklari icin kotukuyorlar onu anladim

ben çok mekanikten anlamam ama baskı balata bitiyor olabilirmi hocam ?

Geri