mRS, istanbuldan tekrar merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mRS

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İsim: Mehmet
Soyisim: DAL
Yaşadığı Yer: İstanbul - Fındıkzade
Otomobilinizin Markası ve Modeli: Clio 2.0 Sport ( rs ) 2001
Meslek: Özel bir hastanede Radyoloji Teknikeri
RenaultFanClub'ı Nereden Duydunuz : Gökhan gibi bir askerlik arkadaşınız varsa herşeyi duyarsınız :)
Extra Eklemek İstedikleriniz: Ekstra olarak, tek bir ricam olacak siz arkadaşlarımdan, bahsedeceğim konu ile ilgili olarak teklif yada konular üzerinde kıyaslamalara beni dahil etmemenizdir. Aralığın son haftası gibi Allahtan bir engel çıkmazsa baba oluyorum, bu yüzden denemedir, rollingtir, hiçbir şekilde, çok çok tahrik edici özel sebepler olmadıkca katılmıyorum, zaten forum olarakta eminim ki trafikteki bu tarz hırçın davranışları tasvip etmiyorsunuzdur:)
Hepinize teşekkür ederim,

Hoşbuldum..

Ailemize hoşgeldin kardeşim,dün seninle Aksaray'da karşılaşmamız ve bugün foruma gelmen çok sevindirici...:eyv

hoşgeldin dostum keyifli forumlar..:eyv

Ailemize hoşgeldin kardeşim,dün seninle Aksaray'da karşılaşmamız ve bugün foruma gelmen çok sevindirici...:eyv

Hoşbulduk abi, baktım orada bir kangoo var :) dedim peşini bırakmayayim bu adamın, geldim kayıt oldum :) teşekkürler abi, senide görmek sevindirici gerçekten

Hoşgeldiniz..Gözünüz aydın bu arada :)

Hoşbulduk abi, baktım orada bir kangoo var :) dedim peşini bırakmayayim bu adamın, geldim kayıt oldum :) teşekkürler abi, senide görmek sevindirici gerçekten

Yengen bana ne diyor,siz birbirinizi nereden tanıyorsunuz hemen...:D

Hoşgeldin Mehmet, iyi forumlar...
Bizde tahrik edici işler olmaz SLC'den uzak dur tavsiyemdir....:D
Bu arada morgda çalışmalar devam ediyor mu hala...:)

Geri