Arkadaşlar kulladığımız navigaston yazılımınin adı nedir ve harita nasıl güncelenebilir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renault Media Nav Toolbox üzerinden ilk 3 ay içerisinde ücretsiz harita güncellemesi yapabilirsin...
Renault netten istenilen yazılım indirilebilir r-link ve r nav sistemi hata verdiğinde nasıl güncelleme yapılıyor ise ve burdada o şekilde yapılıyor yetkili tanıdık yetkili servise gidin derimÇok acı ama maalesef 69 dolar maise kadar yazdım bizle ilgisi yok diyor yani 69 doları kuzu kuzu verecen senede 3 yada 4 kere 69*4=276 dolar
Sahtekar mais bana 69 dolar vermeden olmaz dediRenault netten istenilen yazılım indirilebilir r-link ve r nav sistemi hata verdiğinde nasıl güncelleme yapılıyor ise ve burdada o şekilde yapılıyor yetkili tanıdık yetkili servise gidin derim
Wallahi ben extra dan 2 adet navi ( igo + navitel ) video izleme ıvır zıvır olan bir yazılım yüklettim geri kamera da taktirdim simdi rahat ettim![]()