Neden Clio 3 Almadık da gittik Punto Evo aldık ?

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Çok kişinin aklına gelebilir,*USTA gibi bir Renault sevdalısı eşine Clio 3 almıyorda gidip Punto Evo alıyor?
2 aracın donanım tablosunu aşağıda veriyorum,birisi Clio 3 Extreme BVR baz model,diğeri Punto Evo Dynamic duologic en ful model,sadece standart donanım farklarına bakmanız yeterli,fiyatlar Clio 3 Extreme Baz model 29.350 TL,Punto Evo Dynamic 29.661 TL,Pazarlıkla ikiside 28.000 TL ye veriyor,kararı siz verin...

Bu Clio 3 ün donanım listesi

cliodonanm1.jpg

cliodonanm2.jpg

Buda Punto Evo nun donanım listesi

puntodonanm1.jpg

puntodonanm2.jpg

puntodonanm3.jpg

Bende olsam puntoyu seçerdim abi,renault artık kendine biraz çeki düzen vermeli ( hep bana hep bana olmaz ).

Punto'da daha listeye yazılmamış birçok özellik var,orta kolçak ve 4 camın kumandadan açılıp kapanması gibi...

Hayırlı uğurlu olsun abi, Allah kaza bela vermesin.
Renault malzemeden çalmaya başladı. Her modelde özellikleri kısıyor artık, yazık.

Torpido lambasına kadar çalınırmı bir arabada...?

Yakında zaten arabada vermezler ,amblem neyine yetmiyor derler bize hehe

2011 kangoo classic de tavan rafı yok arka koltuk başları yok arka hoparlörler yok torpidonun kapağı yok ! bagaj taban koruması yok ön kapıların alt kısmında fitil yok bu saydıklarımın hepsi 2008 classic kangolarda var...

Benim arabadada megane 2 extreme 2008 arka camlar manuel,dikiz aynaları manuel bu nası bi rezalettir böyle anlamadım gitti ya

ben puntoya zaten hastayım almak isterim 1.4 tjet emution

Geri