Nissan GT-R R25 ve BMW M5 farkları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sühacan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sühacan

Süha TUTSOY, T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Nissan GT-R gerçekten iyi araç fakat M5'le kıyaslanmasını anlayamadım? Aynı sınıf değiller ki? Ya da ben mi yanlış biliyorum?:soru

Nissan GT-R gerçekten iyi araç fakat M5'le kıyaslanmasını anlayamadım? Aynı sınıf değiller ki? Ya da ben mi yanlış biliyorum?:soru
M5 V8 BiTurbo 4.4 560 HP - GT-R R35 V6 BiTurbo 3.8 520 HP Güçleri birbirine denk olduğu için karşılaştırılmış olabilirler :)

GT-R Denilen Araç Kalkışta Bugatti Veyron İsimli Artık Arabamı Desem Bilemiyorum Ona 1.5 Boy Fark Atıyor Normaldir hehe

şahsen o kadar param olsa m5 alırım ben çok eğlenceli bi araba hemde bmw sonuçta :D top speed de m5 alır onu 340 a kadar gideri olan araba

şahsen o kadar param olsa m5 alırım ben çok eğlenceli bi araba hemde bmw sonuçta :D top speed de m5 alır onu 340 a kadar gideri olan araba
GT-R Top Speed: 199 mil
M5 Top Speed:155 mil
Videoda ne olduğu zaten yazıyor.

M5 ailesi olupta spor araba kullanmak isteyenler için üretilmiş bir araba :) GTR Türkiye de ilk olarak Granturismo serisi ile tanınıp Hızlı ve Öfkeli serisi ile devam etti, Ama skylline dediğin Mine's olmalı :)) Gerisi yalandır bence

Geri