O bir italyan Clio 4 ... Bu renk Çok güzel !!

EVREN TOPCU

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
421901_10151445710912020_2085940609_n.jpg

Güzel görünüyor...:eyv

Bu renk sanırım Türkiyede üretilen araçlar içinde yok, o bir İtalyan benzetmenizde bu yüzden sanırım....

Bulut gri değil mi bu renk? ben var diye biliyorum.Zaten İtalya'ya da bursadan gidiyor bildiğim kadarıyla

jantlar hariç çok güzel sevemedim jantları.

Son düzenleme:
ben bu clio 4 italya da bu foto italya da cekildigi için italyan clio 4 dedim :) Yanlış anlaşılmasın :)

Web sitesine girdiğim 3d konfigratör de baktım renklere buna en yakın bulut gri var bunu da benzetemedim.

Bu web sayfaları bir çok konuda net değil, bilgi paylaşımı olsun, görsel yayınlar olsun.. Bu konuda reno mais ile görüşmek gerek..

Bir konu var aklıma takılıyor ne zamandır sormak istedim. Bazı arkadaşlar clio 4 S&S yazıyor az önce imza mı güncellemek için arabamın modelini yazarken HB olarak yazdım belki HB değil arabam, S&S ile HB arasında bir fark var mı? var ise ne bu fark. Bu konuda görüşlerinizi belirtmenizi rica ederim. Belki basit bir ayrıntıdır ama ben yaklaşık, 23 yıldan sonra ford markadan indim reno ya binmeye başladım. Bu benzetmeler konusunda bilgisi eksiğim var..

Son düzenleme:
Geri