Arkadaşlar kusura bakmayın burayı arıza forumuna çevirdim.Bu gün yine köy yollarına çıktım acemiliğimi atmak için.Tatil günlerimde 25-30 km yol yapıyorum asfalt köy yollarında.Köy yolları daha tenha oluyor acemi için İzmirliler bilir yeni buca mezarlık,yeni hal,gölet.belenbaşı köyü,kırıklar köyü güzergahında kullanıyorum.Bir kaç günden beri arabanın ön tarafından takırtı şeklinde sesler geliyordu.Ustaya götürdüm lifte kaldırıp direksiyon kutusu dağılmış dedi.100 tl orjinal parça,60 tl işçilik 160 lira masraf çıkardı.Güvenmeyip başka bir ustaya götürdüm.Oda aynı şeyleri ve söyleyip aynı hesabı yaptı.Ayrıca ilk ustaya bunun vites geçişleri zor oluyor dedim.Şanzıman yağını değiştirelimdedi 45tl olur dedi.Gittiğim ikinci usta vites geçişleri normal bişey yok dedi.Ama ben bazen acemiliktenmidir nedir özellikle 1. vitese zor atıyorum özellikle haraket halindeyken.Aracı alalı bir sürü arızası çıktı.Bide bu arızalar beklenmedik bir anda meydana gelince ayrıyeten ev kredisi de var tek memur maaşı haliyle bütçeyi zorluyor.Anlayacağınız moralim çok bozuk.Yorumlarınızı rica ediyorum.