Ön Cam ve Konsolun Birleştiği Kısımdaki Boşluk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemuc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cemuc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün gece bu kısma küçük plastik bir parça düşürdüm, önemsiz küçük bir plastik, yuvarlanıp girdi oraya, karanlık olduğundan bakındım ama göremedim o alan çok dar. Sabah da alelacele çıkıp işe geldim. O araya düşen parça nereye gitmiş olabilir? Onu oradan nasıl çıkarabilirim? Direk aşağı, pedalların olduğu kısma düşmüş olabilir diye baktım biraz ama yoktu.

Bu soruya net bir cevap vermek zor, tam yerini göresel olarak bizlerle paylaşırsan belki sana yardımcı olabilecek üyelerimiz olabilir. :eyv

Bir arkadaşım 2013 symbol aracında konsolu söktü resmen öyle çıkardı. Sizinde öyle görünüyor.

Bir arkadaşım 2013 symbol aracında konsolu söktü resmen öyle çıkardı. Sizinde öyle görünüyor.
evet ön camın yada konsolun sökülmesi lazım gibi görünüyor...

Bu soruya net bir cevap vermek zor, tam yerini göresel olarak bizlerle paylaşırsan belki sana yardımcı olabilecek üyelerimiz olabilir. :eyv
değerli ustam ne kadar uğraştıysam da göremedim... yani camın dışındaki o siyah kısma denk geliyor ve dışarıdan görünmüyor...içeriden de zaten konsolun cama doğru bittiği noktada olduğundan görme ihtimali yok...

Sünger var orada. Arada kalmistir. Ses yapmiyorsa problem yok.

Sünger var orada. Arada kalmistir. Ses yapmiyorsa problem yok.
teşekkür ederim...çok bir ses yapabileceğini düşünmüyorum zira çok küçük bir parçaydı. Ama oraya bir çözüm bulmak lazım gibi. çocuklar bişeyler atabilir, toz kir vs dolar...belki de hiçbir şey olmaz :)

teşekkür ederim...çok bir ses yapabileceğini düşünmüyorum zira çok küçük bir parçaydı. Ama oraya bir çözüm bulmak lazım gibi. çocuklar bişeyler atabilir, toz kir vs dolar...belki de hiçbir şey olmaz :)
Ses yapmiyorsa kurcalamayin. Arizaya sebeb verecek birsey yok. İleride ön camı filan detistirirsen alirsin onu ;)

Geri