22 May 2013 #1 berkay43 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Kas 2012 Mesajlar 555 Tepkime puanı 35 Puanları 0 arkadaşlar corollama ön ve arkaya far karartma düşünüyorum.güzel durur mu diye size danışmak istedim. [/URL][/IMG][/IMG]
arkadaşlar corollama ön ve arkaya far karartma düşünüyorum.güzel durur mu diye size danışmak istedim. [/URL][/IMG][/IMG]
22 May 2013 #2 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 Önleri Karartın, Arkaları İse Kırmızı Folyo İle Kaplayın Daha Dikkat Çekici Duracaktır
22 May 2013 #3 ertuğrul güler Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 132 Tepkime puanı 2 Puanları 0 bence önlere elleme arkalarada sadece sinyaller ve geri vites ışığına sıyah film çek daha orjinal olur.
bence önlere elleme arkalarada sadece sinyaller ve geri vites ışığına sıyah film çek daha orjinal olur.
22 May 2013 #4 Htmakina Hakkı TAM, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 9,332 Tepkime puanı 527 Puanları 113 Yaş 59 Herkes ayrı birşey söyleyecektir. Sen yaptıktan sonra resimleri çekip buraya eklemeliydin. ıslık Dip not: Senin araban satılık değil miydi? yaw.
Herkes ayrı birşey söyleyecektir. Sen yaptıktan sonra resimleri çekip buraya eklemeliydin. ıslık Dip not: Senin araban satılık değil miydi? yaw.
22 May 2013 Konuyu Başlatan #5 berkay43 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Kas 2012 Mesajlar 555 Tepkime puanı 35 Puanları 0 herkez farklı bişey söylüyo kafam karıştı
22 May 2013 Konuyu Başlatan #6 berkay43 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Kas 2012 Mesajlar 555 Tepkime puanı 35 Puanları 0 Htmakina' Alıntı: Herkes ayrı birşey söyleyecektir. Sen yaptıktan sonra resimleri çekip buraya eklemeliydin. ıslık Dip not: Senin araban satılık değil miydi? yaw. Genişletmek için tıkla ... satılık ama biraz dikkat çekici bişeyler yapmak istiyorum.
Htmakina' Alıntı: Herkes ayrı birşey söyleyecektir. Sen yaptıktan sonra resimleri çekip buraya eklemeliydin. ıslık Dip not: Senin araban satılık değil miydi? yaw. Genişletmek için tıkla ... satılık ama biraz dikkat çekici bişeyler yapmak istiyorum.