Sabahları eşimi işe bırakıp çalıştığı hastanenin otoparkına aracı bırakıp servise binip işe geliyorum ve aynı şekilde akşamda geri dönüyorum.Her akşam gözle kontrol yaparım dün akşamda biraz geç çıktığımdan bakamadım yani unutmuşum daha doğrusu.Neyse bu sabah ben inip bi bakayım dedim içimemi doğdu ne.Sol arka tamponun kösesini beyaz bi araç sürtmüş ama iyi sürtmüş yani dikey olarak 1 karış yer ve çeşitli yerlerinde sürtmüş . nemli bezle sildim.Ancak çamurluğun köşesinin boyasını kazımış.Ya insan evladı değilmisin olur insanlık hali bi telefon bırak bişey bırak.Kamera kayıtlarına baktım arabanın olduğu yeri göstermiyor.çevrede başka kamerada yok.ücretsiz halka açık otopark.Medicalpark samsun türkiş adamlar ne yapsın onlardan yana sıkıntım yokda.Biz olsak herifin evine özür dilemeye gideriz.Sabah bağıra bağıra sövme sayma ayyuka çıktı ama neye yarar.7000 kmde kırmızı icon tampondan hasarlı oldu.ne olacak şimdi sığdımı insanlığa rahatladınmı..Ben veririm parasını yaptırırım 100tl 200 tl ile batırmaz beni cenab-ı hak.Ama hakkımıda helal etmiyorum diyeceğim şimdi olmayacak. neyse görün böyle şeylerde oluyor arkadaşlar....renault bölgesel olmaz komple boyanacak diyecek bilmem ne diyecek.ammann ammann gidip 82 model toros alsaydım keşke.