Profesyonel Paten sürme ile uğraşmak istiyorum önerebiliceğiniz sağlam paten önerileriniz nelerdir bütçe sınırı yoktur
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kaliteli alçıı:aytuğValla markalara yabancıyım ama koruyucu ekipmanlarını kullanacağını ümit etmekteyimZevkli mevzuu aslında tam olarak amaç ne olacak?Sokakta vs'mi yoksa yarışma anlamında filanmı gireceksin bu aleme:soru
Bi konundada kız mevzuu olmasın kardeşim ya öldürüceksin beni bi günDikkat et kardeşim hiç bişey takmıyosan bile kask kesinlikle tak
![]()
eyvah eyvahhehehe abi tabi ilk zamanlar takıcam ama profesyonel olunca cok takmıyıcam ama yanımda gezdiricem tabi kaykaylı kızıda ayarladım bi paten kaldı bakalım bi cap alıcam bi çakma rayban gözlük bi kulaklık sonra kız filan çok havalı olcaz ıımmm![]()
eyvah eyvahHadi kolay gele sana o zaman
![]()
hehehe abi tabi ilk zamanlar takıcam ama profesyonel olunca cok takmıyıcam ama yanımda gezdiricem tabi kaykaylı kızıda ayarladım bi paten kaldı bakalım bi cap alıcam bi çakma rayban gözlük bi kulaklık sonra kız filan çok havalı olcaz ıımmm![]()
Düz yolda zor yürüyorum ben sen patenden bahsediyorsunÖnerilerin varmı abi paten konusunda![]()
Düz yolda zor yürüyorum ben sen patenden bahsediyorsunGoogle amcaya sor bakalım hangisiymiş en iyisi
![]()