Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben beyaz dipsiz ampul taktım T10 model. Çok fazla bir aydınlatma olmuyor ama karanlıkta fark ediliyor aydınlığı.
Şerit ledi lamba yuvasına nasıl sıgdırabiliriz onu çözemedim hımm yuvaya ancak bir ampul sığıyor
Merhaba ben plaka lambalarindaki t 10 ampulleri sokup yerine 3 cipli serit led kesip lehimledim. Hem isigi cok guclu ve beyaz hemde isinma yada bozulma gibi bir durum yok. Hatta aractaki kapi,makyaj,torpido,bagaj ve tavan aydinlatmalarindada kullandim. Toplamda 1 mt bile gitmiyor. Metresinin 6 tl oldugunu dusunursek gayette ekonomik. Saygilar
Merhaba ben plaka lambalarindaki t 10 ampulleri sokup yerine 3 cipli serit led kesip lehimledim. Hem isigi cok guclu ve beyaz hemde isinma yada bozulma gibi bir durum yok. Hatta aractaki kapi,makyaj,torpido,bagaj ve tavan aydinlatmalarindada kullandim. Toplamda 1 mt bile gitmiyor. Metresinin 6 tl oldugunu dusunursek gayette ekonomik. Saygilar