R 12 türünün tek örneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adigeemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Çekmece olayı benide fena bitirdi oyy oyyyhehe

Adam döşemiş allah için o kadar emek veriyolar bak ne güzel uğraşmışsın iyi hoş da o çekmece ne arkadaş hiç bişey yapamıyosan düz bi kapak yap torpidonun kilidinı tak açılsın kapasın one öyle mutfak dolabı gibi

Adam döşemiş allah için o kadar emek veriyolar bak ne güzel uğraşmışsın iyi hoş da o çekmece ne arkadaş hiç bişey yapamıyosan düz bi kapak yap torpidonun kilidinı tak açılsın kapasın one öyle mutfak dolabı gibi

Hadi hadi kıskandın demi cillop gibi kapağı görünce zerafete bak sen
hehe

Yemezler Adige önce kapak sonra parahehe
buda bize kapak olsun yok o değil çok yazmak istemiyorum böyle ilanlarla maytap geçiyoz şimdi dengesizin biri çıkacak vay benım arkadaşımın arabası vay benım tanıdığım yaptı siz nasıl konuşursunuz falan diyecek canımızı sıkılacak ama bunun ötesi yok gibi son nokta

buda bize kapak olsun yok o değil çok yazmak istemiyorum böyle ilanlarla maytap geçiyoz şimdi dengesizin biri çıkacak vay benım arkadaşımın arabası vay benım tanıdığım yaptı siz nasıl konuşursunuz falan diyecek canımızı sıkılacak ama bunun ötesi yok gibi son nokta

Eyvallah arada oluyor hakikaten ne demişler zevkler ve kapaklar tartışılmaz bende susayım bari:aytuğ

çekmeceye ne koymuş merak ettim....:cool:
ayrıca biri çıkar atar yaparsa napak... bu kadar makaranın ustune normal der susarık efendice... oda efendıce atar yaparsa tabi... :eyv
bu ara dayı atarları da oluyor ya neyse... :berbat

Son düzenleme:
Çekmece olayı kötü olmuş ama cam otomatikleri ve kalorifer paneli güzel. Çok abartmış.
Çekemece aptal işi :D

Geri