• Ağımız Büyüyor!

    Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Radyatör Su Kaçırıyor

aliasker

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Haz 2015
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Selam arkadaslar ,bir sorunum var ve cevabını bulabilirsem çok sevinecegim. şöyleki 93 broadwayim var radyator suyunu degistirip antifiriz eklettim uzun yola çıkacagım icin ama bu sabah farkettim ki radyator su kacırmaya baslamış aha onceden tıkanmıs olan noktaları antifiriz temzileyip actı sanırım , ustaya sordum 200 lira rayatoru egitiricez abi dedi , şimdi internetten arastırıyorum da radyator onarıcı sıvılar var , daha once kullanmıs yada bilgisi olan var ise kullanımını onerirmisiniz ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Eğer sızıntı büyük değilse bu sıvılar işe yarıyor. Komple sistemdeki suyu boşaltıp bu sıvıyı ve üstüne suyu koyun. Ben 3-4 ay o şekilde kullandıktan sonra tekrar antifriz koydum ve kaçırma yapmadı
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
cevap için teşekkurler , radyatordeki suyu tamamen boşaltmadan yapmayı denesem bir faydası olurmu sizce? kendim yapabilirmiyim suyu bosaltıp tekrar hava yapmadan doldurmayı emin olmadıgım icin soruyorum ..
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Sızıntı yapan yere dışarıdan ulaşabiliyorsanız sunfix in macun kaynağı var sarı mavi renkte 3 saatde kuruyor 200C dereceye kadar dayanıyor. Birde yine sunfix in quick isimli kahverenkli macunu var bu da 30 dakikada kuruyor ve 120C dereceye dayanabiliyor. Sarı mavi macun genelde parçacılarda satılıyor. Bulabilirseniz dıştan en hızlı ve dayanıklı çözüm bu olabilir.
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
tum bilgiler icin tesekkur ederim yarın duruma bakıp elden geleni yapacagım ..
 
Geri
Üst