Renault 11 1700 yardım ?

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Renault R 11 Flash Model 4.500 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 114936666

Herkese merhaba ,

Ben evime 40 km uzakta bir üniversite de okuyorum . Şuanda da yurtta kalıyorum .
2. Öğretim gördüğüm için gidiş geliş sıkıntı oldu bana .

Yurta yıllık 3.500 TL para ödeyecem . VE yurt iyi değil .

Bende bi karar verdim , 4000 TL civarı bir paraya otomobil alıp gidiş geliş yapayım diyorum .

Renault 9 lara baktım , onlar ateş pahası .
Renault 5 e baktım , babam senin yanından bir tır geçerse rüzgarıyla alır götürür dedi :aytuğ Hemde R-5 ler çok pahalılar.
Son çare Renault 11 lere geldik :)

Renault 9 kullandığım için Renault 11 inde dilinden anlarım .
YAnlız 1700 motor hakkında bilgim yok .

Flash 1700 , triger seti falan var sanırım . Bakımları ve parçaları pahalı mı flashların ?
80 km yolda 90 km / h hız ile az yakar mı bu arabalar ?

Ben araba alsam hemen buji + buji kablolarını değişirim yola devam ederim .

Birde astarı yüzünden pahalı olur mu ? Hata mı yapmış olurum ?

R5 in yanından tır geçtiğinde Kangoo kadar etkilenmiyor kardeşim,babana selam söyle kullanmadığı araba hakkında yorum yapmasın...:D
Sana şiddetle R5 tavsiye ediyorum...:eyv

iyi karar vermişsin kardeşim

Alıcaksan 1.4 al bence. Ama 20 yaşını devirmiş arabalar bunlar ne olursa olsun illa masraf çıkarıcaktır.

Renault R 11 Flash Model 4.750 TL Galeriden satılık ikinci el Bej renk - 114457562

Şöyle de birşey var 4000 liraya sıfır TVS Apache 150 veya Yamaha YBR 125 alabilirsin motor ehliyetin varsa :eyv Çok az yakar, masrafı olmaz, hava kötü olduğunda da Meggy i kaçırırsın :aytuğ

Motor almam motor işine izin vermezler . Flashlarda triger kayışlı , 1.4 GTS olsa tadından yenmez aslında .

R5 in yanından tır geçtiğinde Kangoo kadar etkilenmiyor kardeşim,babana selam söyle kullanmadığı araba hakkında yorum yapmasın...:D
Sana şiddetle R5 tavsiye ediyorum...:eyv
Aleyküm selam Abi :)
Bİlirsin bende R-5 istiyorum .
Hatta İzmir'de tek kapı var onu alsam daha güzel olacak :) O arabayı çok sıkı toplarım hem de R-5 ler içinde ilk 3 e sokarım .
Zaten jant lastik yeniymiş . Bana kalan iç dış döşemeleri komple yıkamak . Farları değiştirmeden revize edecem .
Motoru da yıkarım zaten devir göstergesi de var .

bence r5 al. hem yaşına uygun hem de r5 sempatik. r11, r9 vs diğerleri yaşından ötürü eski duruyor. hissiyat olarak ta r5'in tadını vermez diye düşünüyorum.

tek kapı veya 5 kapı tercih edilebilir. al sana fıstık gibi örnekler;

Renault R 5 1.4 GT Model 5.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 110846935

Renault R 5 1.1 Five Model 4.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 113359580

Renault R 5 1.4 GT Model 5.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 110846935

Alırsam R-5 ler içinde bunu alırım Abi . Bunu alırsam ufak tefek bir kaç projem var .
Sorun şurada , Filtre kazanının üzerinde ki Yağ gibi olan şey hiç hoş durmuyor :(
Bana motoru 2 sene masraf ettirmeyecek bir araba lazım .
2 sene sonra zaten her şey yoluna girecek .
iyi karar vermişsin kardeşim

Teşekkürler Abi , bakalım sağlıklı çalışan bir araba bulsak bizi 1 sene getirip götürse yetecek ama :)

Hem aılenın yanında kalacaksın annenın yemekklerını yıyeceksın ustelık araba sahıbı olur yatırım yapmıs olacaksın. Unıversıtede arabası var.durumu ayrı bır duygu :) aslında flashlar cok hosuma gıdıyor benım modıfıyede onu cok acık.

ufak şeylere takıma. 25 yaşında araba sonuçta. orasında burasında yağda olur çürükte. ufak tefek şeyler hallolur.

Flash'ı al ve sonra ardına bakma devam et(imza:bir dost)roadfox

Flash - R5 İyi Bir Tercih 1.4 R11'ler 1.7 Flash'lardan Daha Fazla Yakıyor Bunu Söylemek Zorundayım, Flash Aldığında İlk İşin Bir Mermerciye Gidip Arka Bagaja Uygun 1.5 - 2 Cm Mermer Kesmek Olsun Çünkü Arkası Çok Savruluyor Bu Araçların, Bende R5 Diyenlerdenim. Sen Renault Hastasısın Yoksa Başka Markalar Önerirdim hihi

Geri