Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi yikildim abiülkemizde otomatik vitesli 12 var diye hatırlıyorum,yakıt tüketimini arttırır kardeşim,verdiği kullanım keyfi buna değer aslında...
80 li yıllarda canlı 1-2 tane görmüştüm İstanbul'da,sağmıdırlar bilememşimdi yikildim abibiz biraz araştirdik türkiyede otomatik 12 yok diye karar verdik.. şehir efsanesi olarak 1 .2 tane var diye söylenti olmuş fakat kimse canli olarak görmemiş.. Hani biz de tek olsun diye uğraşalim dedik fakat eğer varsa vazgeçeyim ozaman..
bence bunu başka bi arabada yap abi hatta bi reklamı vardıda bulamadım otomatik R12 nin gordini mavisi hatta arabalar yaparsanda öyle olsun gordini mavisi ama otomatic bunu elleme bence abi yazık olur gibime geliyo hazır mis gibi toplamışsın mındar olmasın tabi kişisel fikrim bukafam karıştı yine.. bu arada araca otomatik şanzıman atarsam arka bagaj kapağındaki renault 12 automatic logosu arkadaşta varmış hediye edecekmiş sırf o yazı için yaparım![]()