• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

renault captur 2 2020 icon kendi kendine trip sıfırlıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan divo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

divo

Kayıtlı Üye
58-Sivas
Araç 2020 model captur 2 olup icon pakettir. Arabayı aldığımızdan beri yol bilgisayarı tüketim verileri sıfırlanıyor diyebiliriz bu problemin çözümü nedir? Renault yetkili servis bakımlı araç 23 bin kilometrede.

Konu hakkında kimsenin neden yorum yapmadığına anlam veremedim; fakat artık durumun aracın sigorta paneliyle ya da göstergeyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Aracın ambiyans aydınlatma ayarları değişmiyor, widget'ların konumu değişmiyor, geri kalan konfigürasyon ayarları değişmiyor; sadece sürücü gösterge paneli sıfırlanıyor. Araç kendisini sıfırladığında ayrıca ekranda "ESC etkin", "arka camlar kilitli değil" gibi uyarılar da çıkıyor. Tüketim, multimedya bilgilendirme gibi gösterge ekranındaki widgetlarda sıfırlanmış oluyor.

Bu arada aracı bu yılın başında 283C36016R sürümüne güncellemiştim. Şimdi ise 283C36906R sürümüne geçirip sigorta panelini tek tek kontrol edeceğim. Sahip olduğum aracın sürücü gösterge paneli; Clio 5 ve Megane 4 araçlarının Icon paketlerinde bulunan 7 inçlik hayalet göstergedir.

Benden başka bu problemi yaşayan varsa ve çözüm bulduysa dönütünü bekliyorum. İyi forumlar.

Geri