Renault Clio Oto Teyp Kod Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myefsane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myefsane

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İlgili konuda ki code çözücü ile codeyi çözdüm 5555 çıktı typ e girdim. ekranda 5555 yazıyor öye kaldı bende 6 ya bastım dıt diye öttü sonra ekran ---- çıktı öyle kaldı ne saı girebiliyoruz ne başka bişey ekran öyle kaldı. kabloları çıkardım 2-3 dk bekledim tekrar taktım netice aynı yardım eedebilecek var mı

İlgili konuda ki code çözücü ile codeyi çözdüm 5555 çıktı typ e girdim. ekranda 5555 yazıyor öye kaldı bende 6 ya bastım dıt diye öttü sonra ekran ---- çıktı öyle kaldı ne saı girebiliyoruz ne başka bişey ekran öyle kaldı. kabloları çıkardım 2-3 dk bekledim tekrar taktım netice aynı yardım eedebilecek var mı

mehaba
hoşgeldin ama keşke önce ilgili yerde kendini tanıtsaydın
sonra forumda ilgili yere konu açsaydın sonra sana daha kolay yardım edecek insanlar muhakkak bulurdun.

kendini tanıt aracının teybini sökebiliyorsan sök sağ yan tarafta 3 harf 3 rakam vs tarzında bi ürün kodu olacak ordan çıkar yardımcı olurum da dediğim gibi önce bi tanıyalım seni ;)

Seni numara üzerinde ki kod mu?
Not: Tanıtım tamam.

kısa kısa 3-4 karakterlik harf ve sayılardandır yaz onları yeterli olur heralde

Security code yazan yerdeki numaraları yaz kodunu buluruz ama sanki sen kodu bulmuştun 5555 değil miydi kodun?

Security code yazan yerdeki numaraları yaz kodunu buluruz ama sanki sen kodu bulmuştun 5555 değil miydi kodun?

abi harflerden eksik yada kombinasyonu farklı yazıldığında farklı code çıkabiliyor :) (tecrübe)

abi harflerden eksik yada kombinasyonu farklı yazıldığında farklı code çıkabiliyor :) (tecrübe)

5555 i girdim ekran öyle bekliyordu son oralarak 6 ya bastım tekrar ekranda ---- oluştu sonra hiç bir tuş çalışmadı.24 saaatir hiç bir tuş çalışmıyor kapatma tuşu hariç söktüm taktım yine aynı.

5555 i girdim ekran öyle bekliyordu son oralarak 6 ya bastım tekrar ekranda ---- oluştu sonra hiç bir tuş çalışmadı.24 saaatir hiç bir tuş çalışmıyor kapatma tuşu hariç söktüm taktım yine aynı.
Bir elektrikçiye baktır o zaman dediğim koduda yaz şifreni bulmak için...

Geri