Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
siz ne dersiniz bilmiyorum ama bazı konularda fluenceda eskiye dönüş var gibi. mesela meganeın koltuklarını yatırmak için çok rahat kullanımlı kol var bagajda hidrolik var, hele o el freni tasarımıni ben çok severdim bunlar gitmiş
başarılır bir test olmuş en sinir olduğum noktası bagaj kapağının süspansiyonlu olmaması babam işi gereği saolsun bagajı ardına kadar dolduruyor ) kutuya vs. çarpıyor oralar rahat kapanmıyor
Daha öncesinde sıfır olarak Megane 2 2005 Dynamique modelini almıştık,gerçekten Megane'da ki o ihtişamlı duruş Fluence'da yok bence. Eğer ki Megane Sedan sıfır olarak üretilse Fluence daha çok tutar tabii eski kasayı biraz makyajlayıp.
2006 Megane 2 80ps Dynamique Sunroof + Xenon gibi özellikleri olan bildiğim en full donanımlı Megane sahibiydim Fluenceten önce.. Duruş olarak Fluence ilk başlarda göze hoş gelmiyor sonrasında alışıyor ama bence siyah privilege fluence e 3.5 cm yay takılsa çok başka durur.. Fluence in artıları iç kesinlikle çok geniş ve üst sınıf bir araç hissi veriyor kullanım sırasında performans olarakta 80lik megane a göre tabiki daha iyi. Dez avantajı şehir içinde park sorunu ve orjinal hali ile yüksek olduğu için yüksek süratte güven vermemesi 3.5 cm yay ile konforundan çok kaybetmeden iyi bir duruma geliyor yol tutuşu...