Renault- mais ve renaultfunclub e tesekkur

velituncez

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Iki hafta once aracimin volan dislisinde ufak bir ariza cikti. Ufak diyorum ama 2500 lira tutarindahihi
2010 model Aracim rolantide calisirken cok az titreme yapiyordu. Servis volandan yaptigini degismesi gerektigini, volan dislisi degisince de baski balataninda degismesinin iyi olacagini soylediler.neyse uzatmayayim bu islemler mais tarafindan karisilandi tabi buna sitemizin buyuk etkisi oldu oncelikle sitemize sonra mais e ( gurkan bey ,aydan hanim , bolge sorumlusu ve garantiyi onaylayan hoca ya ve servis muduru cetin beye) tesekkur ederim.

Hayırlı olsun, güle güle iyi günlerde kullanın.

Hayırlı olsun. Mais bize güven veriyor gerçekten. Hangi servise yaptırdınız?

Hayırlı olsun, Mais gerçekten müşteri memnuniyeti konusunda eşsiz :eyv

Hayırlısı olsun kardeşim, MAİS her zaman bizim yanımızda duruyor, bunu bilmek bile araçlarımıza olan güven duygumuzu pekiştiriyor...

Garantisi bitmiş araç ve 2500TL tutarında parça değişimi bedavaya hemde. Helal olsun MAİS e diyorum. Diğer firmalar garanti kapsamındaki araçlarda dahi kullanıcı hatası diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışırken bunu duymak güzel oluyor. İyi ki Renault almışım diyorum gerçi ben 5 seneye uzattırdım garantiyi ama olsun ne olur ne olmaz :)

Mais herzaman sattığı aracın arkasında

Geri