Renault - Mais'e bir CLİO4 Önerisi

karacan

Taylan AYDIN
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yakıt cimrisi yeni Clio4 dizelle yakıt denemesi yapmaları güzel olmaz mı?
İleri şürüş uzmanlarınızın söförlüğüyle, noter onaylı İstanbul-İzmir veya İstanbul-Antalya arası belirlenen güzergahta kaç ortalama yakalandığı gösterilse piyasaya :)

Başka firmalar yapar bizimkiler bakar...

iyi olur aslında ama araç zaten satılıyor motorda bilindik motor oldugundan pek önemsememiş olabilirler...yeni motor olan 0.9 tce yi test etmeleri gerek aslında..nedir ne değildir ne yakıyor bilmiyor çogu kişi..

ben scenic'in testini videolu anlatımla yapmıştım :D sitede mevcut :eyv

iyi olur aslında ama araç zaten satılıyor motorda bilindik motor oldugundan pek önemsememiş olabilirler...yeni motor olan 0.9 tce yi test etmeleri gerek aslında..nedir ne değildir ne yakıyor bilmiyor çogu kişi..

dediğiniz gayet yerinde, yeni bilinmeyen merak edilir ve tanıtıma ihtiyaç duyar. 0.9 tce de test içine alınsa reno kazanır.

Güzel olur aslında yeni motoru insanlar tanımış ve görmüş olurlar, gerek perfonmans gereksede tüketim olarak :eyv yapılır umarım

Symbol ilk çıktığı zaman yapmışlardı, bunda da yapsalar fena olmaz.

Yakıt cimrisi yeni Clio4 dizelle yakıt denemesi yapmaları güzel olmaz mı?
İleri şürüş uzmanlarınızın söförlüğüyle, noter onaylı İstanbul-İzmir veya İstanbul-Antalya arası belirlenen güzergahta kaç ortalama yakalandığı gösterilse piyasaya :)

Belki 1 2 ay a kiralayabilirim 0.9 Tce ozaman ortalamayı ben koyarım :D

Geri