Renault Megane 2 HB ile tüm Renault Fun Club ailesine selamlar :)

Dogukan07

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İsim: Doğukan

Soyisim: Taşkıran

Yaşadığı Yer: Antalya & Burdur (Öğrenci )

Otomobilinizin Markası ve Modeli: Megane 2 HB 1.4 Authentique 2005 Model

Meslek: Öğretmen olma yolunda son adımı atmaya hazırlanan öğrenci ( Son sınıf olduk sonunda )

Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz: Megane 2 Facebook grubu yorumlarından

Aracımı 1 ay önce aldım

Megane 2 HB 1.4 Authentique(2005 Model ) Aracım

Ekstraları : Sport Helezon (orjinalleri de elimde mevcut ) , Çelik Jant , Çift Woofer Jamesson Ses Sistemi , Geri görüş özellikli Xetec Lcd multimedia sistemi

Aracım 89.000'km'de boyasız , değişensiz

İlk aracım kendisi . 8 yıllık Ehliyetim var Direksiyonum araç kullanmadığım için zayıf , geliştirmem lazım biraz daha şehir içi trafiğinde rahatça araç kullanabiliyorum. Ama o alt geçitteki dik rampalarda trafiğe yakalanınca dağılma noktasına geldiğim doğrudur

Antalya & Burdur & Isparta ve yakın illerde olan ya da uzaktan gelen , herkese kapım açık. Aslen Antalya doğumlu bir Arnavutum. Ama Burdur'da öğrenciyim.

Araç teknik ve donanım bilgim zayıf nasipse buradan sizlerden görerek okuyarak öğrenme fırsatım olacak.

Burdur , Antalya , Isparta gibi illere yolunuz düşerse beklerim bir çay içeriz sohbet ederiz
:)

Ailemize hoş geldin Doğukan kardeşim , keyifli forumlar..

Ailemize hoş geldin kardeşim, Keyifli forumlar :eyv

hoşgeldin meslektaşım. aracın hayırlı olsun keyifli forumlar :eyv

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

Ailemize hoş geldin Doğukan kardeşim, iyi forumlar...:eyv

Ailemize hoşgeldiniz . Keyifli forumlar dilerim.

aileye hoşgeldiniz keyifli forumlar :)

Aleykumselam rfc ailesine hosgeldiniz :)

Öncelik ile Aramıza hoş geldin Doğukan kardeşim..
Sana üye tanıtım kurallarına bire bir uyum sağladığın için öncelik ile teşekkürlerimi iletmek istiyorum.. Herşey o kadar güzel anlatmışsın ki hayran kaldım :D :D
Ben de Isparta lı sayılırım anne tarafım Isparta lı Hatta teyze Çocuklarım hala orada..
Tekrardan aramıza ailemize hoş geldin Keyifli forumlar

Geri