Megane larınız hakkında sohbet muhabbet ve soru sormak için burayı kullanalım arkadaşlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Laguna ve megane ayrı segmentte araçlar Megane alışman lazım biraz...merhabalar benım 2011 megane 3 hb sport edıtıon aracım var .. ben sızLere bısey sormak ıstıyorum ... yol tutusu konsunda sıkıntılarım var savrulma gıbı.. ben 98 lagunadan sonra aldım megane ı .. bu yoltutus benım aracımla mı alakalı yoksa genelınde mı bole anlamadım... ve ılk defa hb arac kullanıyorum... goruslerınızı yazarsanız cok sevınırım...
kendini üye tanıtım kısmında tanıtırmısınMerhaba arkadaşlar 34UB5112'den Herkese Selamlar hayırlı ramazanlar bugün yeni üye oldum gruba ayrıca bir kaç hafta öncede 2001 2.0İDE Megane Coupe aldım şuan arabamdan gayet memnunum performansı yol tutuşu malzeme kalitesi ve ayrıca yoldaki sessizliği konforu yola oturması çok hoşuma gitti zaten forumlardanda araştırarak bu aracı aldım aslında niyetimde Clio RS vardı fakat son anda vazgeçtim temizini kazasızını 3 ay aramama rağmen bulamadığımdan ötürü son anda gönlüm Megane Cup'a kaydı eski aracımda Clio2 1.6 Sport'tu ondanda gayet memnundum beni üzmedi yolda bırakmadı çok şükür bakım dışında servise uğramamıştım neyse herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar...