Renault t-shirt

drmgedikbas

Mete Gedikbaş
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Fena değil ancak renault amblemi var sadece bu yüzden pek gelirgin olmaz yazılar da olsa daha iyi olurdu mesela megane altına renault amblemi gibi

Hocam aynı Tshirt ün başka markalarıda var , yazı aynı logo farklı.. Aynı satıcıda Renault'a özgü başka Tshirtler varsa bakayım.Ben uyarım size.

Tshirtler hep düz bunun yerine boş Tshirt alınıp istenilen yazı logo kaliteli biyerde bastırılabilir [emoji106]

Burdada Yapilabilcek Bir T-shirt Hocam Bu Bu Yuzden 1 2 Hafta Kargo Beklemeye Gerek Yok :berbat :berbat

evet katılıyorum, Türkiyede alası tasarlanıp yapılabilir.gerenk yok beklemeye ...

​Daha önce grupça yaptıralım dedik , o dönem 27 bin üye vardı 50 kişi çıkartamadık.10 kişi bile çıkmadı ..

uğur abime katılıyorum yapalım yapalım dedik ben 2 tane yazıldım ama gerisi gelmedi. ilk cliomu aldığımda bi t-shirt almıştım ama malzemesi çok kalitesiz gelmişti. elinde güzel baskı materyali olan varsa paylaşırsa sevinirim bi 10 kişilik organizasyona ön ayak olurum ve herkese kargolarım ptt ile.

katılan var mı?

abi ben de varım bi arkadaşımda var oda alır bizim forumda alırım.

bizim bir tanıdık omur ilik felçlileri ile değişik şeyler yapıp satıyorlar onlara tekerlekli sandalye vb gereksinimlerini karşılıyolar onlar baskı falan da yapıyor düşünürseniz yardım edebilirim sorarım falan yapabilirlermi yapamazlarmı diye falan

olur dostum soralım onlara da hem destek olunmuş olur

Geri