- Konuyu Başlatan
Merhaba. Aracınızda radar var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğer konuda 1.6 tce talisman aldığınızı yazmışsınız. Türkiye'de mi yaşıyorsunuz?
Bu işi Talisman'a Avrupa ve Türkiye'de ilk yapan kişi benim. O yüzden burada yaşıyorsanız bu iş için ben yardımcı olabilirim.
Merhaba. Aracınızda radar var mı?
baktım yokMerhaba. Aracınızda radar var mı?
İşlem aynı benim aracımdaki gibi birkaç gün sürecektir. Ayrıca radar, ACC 'li direksiyon,Radar uyumlu ön ızgara ve radar uyumlu ön amblem lazım. Uygun kablo ve soket bende var.Diğerleri yok. Diğerlerinin toplamı bugünkü fiyatlarla sadece malzeme 10 bin TL'yi geçer.Net fiyat vermek bu döviz kuru hareketliliği ile zor.baktım yok
sana ulasabileceğim iletişim yolu nedirİşlem aynı benim aracımdaki gibi birkaç gün sürecektir. Ayrıca radar, ACC 'li direksiyon,Radar uyumlu ön ızgara ve radar uyumlu ön amblem lazım. Uygun kablo ve soket bende var.Diğerleri yok. Diğerlerinin toplamı bugünkü fiyatlarla sadece malzeme 10 bin TL'yi geçer.Net fiyat vermek bu döviz kuru hareketliliği ile zor.